Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 07. 2019. 21:12   >>  21:09

SPOR OKO OBEŠTEĆENJA

Atletiko traži od Primere da blokira prelazak Grizmana u Barsu

Fudbalski klub Atletiko Madrid tražio je od uprave španske prve lige da blokira prelazak napadača Antona Grizmana u Barselonu zbog spora oko obeštećenja, rekao je danas predsjednik Primere Havijer Tebas.

Barselona je prošle nedjelje saopštila da je dovela Grizmana iz Atletiko Madrida i da je za francuskog fudbalera platila otkupnu klauzulu od 120 miliona eura. Međutim, u Atletiku smatraju da to nije dovoljno, pošto tvrde da je Grizman dogovorio prelazak na Kamp Nou prije 1. jula, kada je otkupna klauzula iznosila 200 miliona funti.

Grizman je u utorak debitovao za Barselonu u prijateljskoj utakmici sa Čelsijem (1:2), ali je pored toga Atletiko tražio od Primere da blokira njegovu registraciju.

"Moguće je blokirati transfer. Primera će odlučiti koje mjere će preduzeti. Atletiko je podnio žalbu i stavio pod sumnju da li da izdamo licencu Grizmanu. Postoji proces za to, već je aktiviran i organizacija mora da riješi situaciju", rekao je Tebas, prenijeli su britanski mediji.

Grizman je prošlog ljeta odbio ponudu Barselone, a iz Atletika tvrde da je Barselona ponovo u martu pregovarala sa fudbalerom i optužili su španskog šampiona za nepoštovanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније