Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

25. 07. 2019. 11:01   >>  11:04

KLOP SAOPŠTIO

Kutinjo se ne vraća u Liverpul

Trener Liverpula Jirgen Klop odbacio je danas mogućnost povratka na Enfild fudbalera Filipea Kutinja, rekavši da ovo nije godina za skupa pojačanja.

 

Kutinjo je u januaru prošle godine iz Liverpula prešao u Barselonu za 146 miliona funti, ali se nije najbolje snašao. Njegov ostanak na Kamp Nou je neizvestan, nakon što ga je uprava španskog kluba ponudila Pari Sen Žermenu za 90 miliona funti i još nekoliko igrača, kako bi vratila Nejmara.

Kutinjov menadžer rekao je početkom mjeseca da Barselona šalje različite signale, ali je odbacio mogućnost da brazilski fudbaler potpiše za neki Liverpulov rivalski klub u Premijer ligi.

Liverpul je prošlog ljeta potrošio mnogo novca na pojačanja, zbog čega je ovaj prelazni rok mirniji na Enfildu.

"Fil Kutinjo može da pomogne svakom timu na svijetu, 100 odsto. Ne radi se o tome. Volim Fila, mislim da je fantastičan igrač, ali to bi bilo veliko, veliko, veliko, veliko, veliko, veliko trošenje novca na pojačanja, a ovo nije godina za to. To jednostavno nije moguće. Svaki tim bi bio bolji sa Kutinjom pa i naš, ali zaista se nadam da će naći sreću u Barseloni, ili je možda već našao tamo", rekao je Klop, prenijeli su britanski mediji.

Njemački trener rekao je da je u kontaktu sa Kutinjom, ali ne u bliskom i da iz novina saznaje stvari.

"Da je sve tačno što novine pišu o meni... Da je i slično onome što pišu o meni, rekao bih da je Kutinjo srećan u Barseloni i da želi da potpiše novi šestogodišnji ugovor", dodao je on.

Liverpul je predsezonsku turneju po SAD jutros završio remijem sa Sportingom iz Lisabona 2:2.

"Ovo je bila napeta nedjelja, odigrali smo tri utakmice za kratko vrijeme, možda smo previše uradili. Sada ne biste trebali sa mnom često da pričate o trofeju Lige šampiona, to je završeno. Sada možemo da pišemo novo poglavlje. U sportskom smislu, srećan sam što se vraćam u Englesku", rekao je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније