Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

26. 07. 2019. 12:22 >> 12:23

POJAČANJE OD 50 MILIONA

Novi problem za Zidana: Povrijeđen i Mendi

Novi fudbaler madridskog Reala Ferlan Mendi doživio je povredu lista desne noge zbog koje će odsustvovati tri do četiri nedjelje.

Zbog toga će francuski lijevi bek, koji je nedavno stigao iz Liona za 50 miliona eura, najvjerovatnije propustiti start sezone i prvo kolo La Lige protiv Selte 17. avgusta, prenosi Sport klub.

To predstavlja dodatni problem za trenera Kraljevskog kluba Zinedina Zidana, pošto je u srijedu Marko Asensio doživio povredu ukrštenog ligamenta i meniskusa koljena i za njega je veći dio predstojeće sezone završen.

Vezni igrač će morati da odsustvuje od sedam do devet mjeseci.

Madriđane prije početka sezone očekuju još dva prijateljska duela - protiv Atletika u subotu u okviru Internacionalnog kupa šampiona i Totenhema tri dana kasnije u Audi kupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније