Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 07. 2019. 21:33   >>  21:38

OBRT U MADRIDU

Real stopirao odlazak Bejla u Kinu

Iako je Geret Bejl ugovorio saradnju sa kineskim Đijangsu Suningom, Real Madrid je odlučio da stopira transfer i odbije ponudu za Velšanina.

Mjesecima su ga "tjerali" iz kluba kada on nije želio da ode, a najnovije informacije koje je prenio Bi-Bi-Si kažu da je Real Madrid odbio ponudu Đijangsua za Bejla i to nakon što je Velšanin sve dogovorio sa kineskim klubom.

Bejl i Đijangsu Suning ugovorili su trogodišnju saradnju vrijednu 132 miliona eura, odnosno 22 miliona godišnje kada se odbiju ogromni porezi u Kini.

Do toga je došlo par dana nakon izjave trenera Reala Zinedina Zidana da bi najbolje po klub i Bejla bilo kada bi on "koliko sjutra napustio Madrid".

Ulje na vatru dodao je i fudbaler koji je bio vidno nasmijan i srećan u trenucima kada je njegov klub gubio čak 7:1 od gradskog rivala Atletika u pripremnom meču.

Nije poznato da li je razlog potencijalnog Bejlovog ostanka u Realu Zidanova želja za "osvetom", ili povrede Asensija i Dijaza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније