Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

01. 08. 2019. 14:14 >> 14:18

UPRAVA JUNAJTEDA

Spremni da plate do 80 miliona funti za Megvajera

Fudbalski klub Mančester junajted spreman je da plati Lesteru do 80 miliona funti za odbrambenog igrača Harija Megvajera, prenijeli su danas britanski mediji.

Skaj je naveo da je Junajted spreman da plati do 80 miliona funti, što bi bio svjetski rekord za defanzivca, koji je postavljen prošlog januara, kada je Liverpul platio Sautemptonu 75 miliona funti za Virdžila van Dajka.

Megvajer zbog bolesti nije trenirao sa Lesterom u ponedjeljak. Njegov ugovor ističe za četiri godine, a uprva Lestera je u više navrata navela da ne želi da proda 26-godišnjeg fudbalera. Skaj je prenio da je fudbaler nezadovoljan stavom uprave.

Trener Junajteda Ole Gunar Solšer želi da dovede na Old Traford Megvajera, koji je obavijestio upravu Lestera da želi da napusti klub prije nego što se zatvori prelazni rok, 8. avgusta.

Lester nije pod pritiskom prodaje igrača, a Megvajera je procijenio na 90 miliona funti.

Junajted je ovog ljeta doveo dvojicu igrača, Arona Van-Bisaku iz Kristal Palasa i Danijela Džejmsa iz Svonsija, a klub pokušava da dovede Paula Dibalu iz Juventusa u zamjenu za Romelua Lukakua.

Dogovor dva kluba je postignut, a transfer zavisi od odluke argentinskog fudbalera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније