Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

01. 08. 2019. 18:07 >> 18:03

PRIPREME ZA DEBI

Bekamov klub iz Majamija želi engleske fudbalere

Fudbalski klub Inter iz Majamija, čiji je jedan od suvlasnika Dejvid Bekam, pokušaće da dovede nekolicinu engleskih igrača prije debija kluba u američkoj Mejdžor ligi.

Prvu takmičarsku utakmicu Inter bi trebalo da odigra u martu, a do sada je doveo samo dvojicu igrača.

Horhe Mas, jedan od četvorice suvlasnika, rekao je da je klub "vrlo blizu" da dovede trenera.

"Pokušavamo da dovedemo nekoga ko može da se obaveže na duži period i ostavi svoj pečat na našem timu. To je neko koga poznajete, ko se bavio trenerskim poslom na najvišem nivou i ko je igrao na najvišem nivou", rekao je Mas za Bi-Bi-Si (BBC).

On je dodao da će prvi trener kluba gajiti napadački stil igre.

Inter iz Majamija će zajedno sa Nešvilom debitovati u MLS 2020. godine, pa će ta liga brojati 26 klubova. Cilj je 30 klubova učesnika.

Inter je do sada doveo dvojicu argentinskih fudbalera napadača Hulijana Karansu iz Banfilda i veznog igrača Matijasa Pelegrinija iz Estudijantesa.

Sa franšizom se povezuju i bivši igrač Čelsija Gari Kejhil i bivši defanzivac Mančester junajteda Antonio Valensija.

"Uložili smo u dovođenje igrača, a spojićemo ih sa onima koji su igrali u Evropi, onima koji su poznati. Gledali smo neke engleske igrače. Razgovarali smo sa njima i pretpostavljamo da će biti Engleza u timu", naveo je Mas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније