Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 08. 2019. 21:31 >> 21:28

BRNOVIĆ OCIJENIO

Šanse smo izgubili u Podgorici

Trener Budućnosti Branko Brnović smatra da je dvomeč sa Zarjom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope riješen u Podgorici.

Budućnost je večeras u revanšu izgubila 1:0, dok je ukrajinski tim slavio u prvom meču pod Goricom sa 3:1.

"Prolazak u 3. kolo smo izgubili još u Podgorici. Igrali smo dobro u prvih pola sata revanša, nakon toga su okolnosti koje su se desile promijenile mnogo toga", kazao je  Brnović.

Budućnost se dobro držala u prvih pola sata, da bi u razmaku od dva minua primila gol i ostala sa dva igrača manje.

"Primili smo gol, dobili dva crvena kartona i onda je bilo gotovo nemoguće nešto promijeniti. Mislim da Zarji nije bila potrebna nikakva pomoć", dodao je Brnović.

Brnović se još jednom osvrnuo na prvi meč.

"Žao mi je što smo tada odustali od naše igre. Ova ekipa zna samo ofanzivno da igra, a tako je trebalo da igra i prije sedam dana. To je bila greška", istakao je trener "plavih".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније