Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

02. 08. 2019. 12:55   >>  13:02

JOŠ UVIJEK NE IGRA

Nejmar trenira sam - želi u Barsu, PSŽ ga ne pušta

Nastavljaju se nevolje za napadača Pari Sen Žermena Nejmara da Silvu.

Brazilac po svaku cijenu želi da napusti redove prvaka Francuske i riješen je da pritisne čelnike kluba da ga prodaju, ali to neće ići tako lako.

Kako prenose "Ekip" i "Sport", Nejmar je proteklih dana trenirao odvojeno od ekipe i on je navodno saopštio čelnim ljudima kluba kako više nema namjeru da igra za PSŽ, prenosi B92.

"Sport" dodaje i da je on zaprijetio da neće slediti niti jednu njihovu naredbu sve dok ne riješe da ga puste.

U Pari Sen Žermenu su se nadali da će uspjeti da ga ubijede da ostane još jednu sezonu rekavši kako su voljni da ga puste poslije godinu dana, ali njegova želja je da odmah napusti klub.

Otuda trenira odvojeno od ekipe na ljetnjoj turneji po Kini.

On još nije odigrao nijedan meč za "svece" otkako se vratio sa odmora i čini se da je spreman da ide do kraja i istraje u svojim zahtjevima za transferom.

Pitanje je gdje bi mogao da ode, sad kada klub traži obeštećenje od 300 miliona eura za njegov odlazak.

Barselona, gdje želi da se vrati, nema sredstava da finansira taj transfer. Ipak pojedini mediji prenose kako bi rješenje moglo da se pronađe sredinom mjeseca kada će biti sastanak klubova Evrpske klupske asocijacije u Liverpulu.

Tada bi trebalo da dođe do susreta Đozepa Bartomeua iz Barselone i Nasera Al Kelaifija, vlasnika kluba iz Pariza.

Pitanje je kako će to izgledati jer su u Pari Sen Žermenu ubijeđeni kako je Barselona "zaludjela" Nemjara i natjerala ga da se ponaša tako da prisili klub na transfer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније