Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 08. 2019. 16:55 >> 16:52

ŠANSA ZA PSŽ I INTER

Dibala odbio da pređe u Junajted

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala obavijestio je upravu kluba da ne namjerava da pređe u Mančester junajted, prenijeli su danas italijanski mediji.

Juventus želi da zamijeni Dibalu za napadača Junajteda Romelua Lukakua, dva kluba su postigla dogovor i čekala se odluka Dibale.

On se juče vratio u Torino sa produženog odmora i u ponedjeljak će se priključiti treninzima Juventusa. Argentinac još nije razgovarao sa trenerom Mauricijem Sarijem, koji je ovog ljeta preuzeo ekipu.

List Gazeta delo Sport prenio je da je Dibala obavijestio direktore Juventusa da ne želi da pređe u Mančester junajted. On nije spreman da pređe na Old Traford i želio bi da ostane u Juventusu kod novog trenera ili da sačeka ponudu kluba čiji mu stil igre više odgovara.

Spekuliše se da on želi da pređe u Pari Sen Žermen ili Inter.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније