Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 08. 2019. 16:35   >>  16:32

"NEKO KO MOŽE DA POMOGNE EKIPI"

Levandovski traži pojačanja od uprave Bajerna

Fudbaler Bajerna iz Minhena Robert Levandovski pozvao je danas upravu kluba da dovede kvalitetne igrače koji bi odmah imali uticaj na igru i rezultate, umjesto igrače sa potencijalom.

Bajern je sinoć u Superkupu Njemačke izgubio od Borusije iz Dortmunda sa 0:2, a Levandovski je rekao da među rezervnim igračima u ekipi nema igrača koji mogu da riješe utakmicu.

"Naravno, mladi igrači na klupi imaju potencijal, ali ponekad vam treba direktno pojačanje, neko ko može da pomogne ekipi", rekao je Levandovski.

Za razliku od Dortmunda, koji se pojačao ovog ljeta, Bajern je doveo defanzivce Bendžamena Pavara i Lukasa Ernandesa, a klub su napustili Arjen Roben, Frank Riberi, Hames Rodriges, Mats Humels i Rafinja. Iz Hamburga je došao Jan Fite Arp, ali je neizvjesno da li će ostati u klubu ili će otići na pozajmicu.

Levandovski je i za vrijeme turneje ekipe po SAD pozvao upravu da dovede nove igrače.

"I dalje isto mislim, a sada smo mogli da vidimo šta je moglo da se dogodi da smo imali profesionalnog igrača spremnog da uđe u igru", naveo je Levandovski.

Bajern pregovara sa Mančester sitijem o transferu Leroja Sanea. Njemački mediji prenijeli su da je fudbaler pristao da dođe u Minhen, ali u engleskom klubu žele da ga zadrže.

Levandovski je rekao da je ekipa izgubila samopouzdanje.

"Izgubili smo našu igru. Mogli smo da pobijedimo (Dortmund), ali napravili smo previše jednostavnih grešaka. U drugom poluvremenu, poslije drugog gola, nijesmo bili 100 odsto uvjereni da možemo da se vratimo u meč. Mislim da je to ista greška iz prošle sezone. Kad god primimo gol, pokušavamo da nastavimo da igramo, ali nema potpunog uvjerenja da to i možemo, da možemo da preokrenemo utakmicu. Ne izgleda lako", naveo je Levandovski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније