Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

05. 08. 2019. 15:07 >> 17:18

PREŠAO U JUNAJTED

Megvajer postao najskuplji defanzivac na svijetu

Dosadašnji fudbaler Lestera Hari Megvajer potpisao je danas šestogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom za 80 miliona funti i postao najskuplji odbrambeni igrač na svijetu.

Reprezentativac Engleske potpisao je šestogodišnji ugovor, uz mogućnost produženja saradnje na još godinu dana.

Rekord za najskupljeg defanzivca do sada je držao Virdžil van Dajk, koji je prošlog januara za 75 miliona funti iz Sautemptona prešao u Liverpul.

"Kada vam Mančester junajted pokuca na vrata, to je nevjerovatna prilika. Poslije razgovora sa trenerom, uzbuđen sam zbog vizije i planova koje ima za ovu ekipu. Jasno je da Ole (Gunar Solšer) gradi tim za osvajanje trofeja. Radujem se susretu sa novim saigračima i početku sezone", naveo je Megvajer.

On je drugi najskuplji igrač Premijer lige, poslije saigrača Pola Pogbe, koji je u Mančester junajted došao za 89 miliona funti iz Juventusa.

Megvajer je treće pojačanje Junajteda ovog ljeta, nakon što su na Old Trafod došli Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa za 50 miliona funti i Danijel Džejms iz Svonsija za 15 miliona.

"Hari je jedan od najboljih centralnih bekova današnjice. On odlično čita igru i njegovo prisustvo se osjeća na terenu, uz sposobnost da ostane miran pod pritiskom. Dobro će se uklopiti u ovu grupu na terenu i van njega", rekao je trener Junajteda Solšer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније