Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

05. 08. 2019. 22:49 >> 22:51

DOGOVOREN TRANSFER

Bajern prelomio, transfer Sanea ruši rekord

Čelnici minhenskog Bajerna ipak su donijeli odluku da dovedu njemačkog reprezentativca Liroja Sanea za rekordan iznos.

Već nedjeljama se piše o mogućem transferu 24-godišnjeg krilnog napadač u Bajern, a nakon odlaska Arjena Robbena i Franka Riberija ubrzo su u klubu shvatili da imaju velik problem na krilnim pozicijama. To se pogotovo vidjelo u finalu njemačkog Superkupa koji je Bajern sa 2:0 izgubio od Borusije Dortmund.

Kako piše "Frans fudbal", Sane, koji ima dvije godine ugovora sa engleskim šampionom za 110 miliona eura će za koji dan i službeno postati novi član Bajerna, što znači da će to postati rekordni transfer u istoriji Bundeslige. Zasad je rekorder Lukas Hernandez koji je za 80 miliouna eura došao u Bajern iz Atletiko Madrida.

Takođe, navodi se da će Sane postati najplaćeniji igrač u istoriji Bundeslige s godišnjom platom od 18 miliona eura.

Podsjetimo da je nedavno trener Niko Kovač kazao 'da je uvjeren da će Bajern dovesti Sanea', ali taj njegov javni istup navodno je naljutio čelnike Mančester sitija. Neki dobro informisani engleski novinari saznali su da je upravo ta izjava razlog zašto Bajern mora platiti čak 10 miliona eura više nego su namjeravali.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније