Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 09. 2013. 22:35 >> 22:35

UPOZORAVA MURINJA

Karlos: Eto ima loš uticaj na ekipu

Trener Sivaspora Roberto Karlos skrenuo je pažnju Žozeu Murinju na "loš uticaj" koji bi na ostatak ekipe mogao da ima Semjuel Eto. Kamerunski napadač nedavno je prešao u Čelsi,iz Anžija.

Karlos je rekao da se Eto često miješao u tuđi posao tokom boravka u Dagestanu.

“Dio njega je štetio ekipi. Čudno je i zbunjujuće kada igrač više razmišlja o transferima igrača koji su njegovi prijatelji nego o fudbalu. U Anžiju je radio sve, samo nije igrao...“, rekao je Karlos, ali i priznao da mu je Eto drag, kao i da se promijenio u Anžiju.

Brazilac i Kamerunac su bili istovremeno u Realu 1990. godine.

“Poznajem ga još od moje 16. godine i mogu da kažem da je dobar momak. Kada sam došao u klub završili smo na petom mjestu, a naredne godine je došao Eto. Tada su nastali i prvi problemi u svlačionici i ruskim igračima sam morao da objašnjavam zašto je došao. On je mislio da preuzme moju ulogu i ulogu trenera (Gusa Hidinka). Dešavalo se da pričamo o nečemu, a da on poslije toga ode kod igrača i priča nešto drugo“, rekao je Karlos koji je i napustio klub iz Mahačkale. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније