Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

11. 08. 2019. 19:38 >> 19:38

ZA 2,5 MILIONA EURA

Luka Đorđević prelazi u Lokomotivu iz Moskve

Crnogorski napadač Luka Đorđević prvi put od starta sezone nije bio u zapisniku utakmice. Nije ga bilo u sastavu Zenita koji je pobijedio Dinamo u Moskvi sa 2:0, a razlog je prelazak u Lokomotivu iz Moskve.

Ovaj transfer je nedavno najavio agent reprezentativca Crne Gore, Igor Gluščević, a sada je detalje objavio i prestižni “Sport ekspres”.

Prema navodima kolega iz Rusije, mladi Budvanin je prošao ljekarske preglede i stavio paraf na ugovor. Vrijednost transfera iznosi 2,5 miliona eura, piše Sport klub.

Luka Đorđević je kao pozajmljeni igrač Zenita iz Sankt Petersburga protekle dvije sezone branio boje Arsenala iz Tule.

Odigrao je 45 utakmica i postigao 14 golova. U šampionatu Rusije je do sada odigrano pet kola.

Lidersku poziciju drži Zenit koji je osvojio 13 bodova, a tri boda manje ima Lokomotiva iz Moskve čije će boje u nastavku sezone braniti Luka Đorđević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније