Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 08. 2019. 22:49 >> 22:47
2

VOZIO MOTOR SA BAJKERIMA

Ukrajina protestuje zbog Putinovog dolaska na Krim

Ukrajina je danas protestovala zbog posjete predsjednika Rusije Vladimira Putina poluostrvu Krim, gdje je prisustvovao godišnjem festivalu motociklističkog kluba "Noćni vukovi", naklonjenog Kremlju.

Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine nazvalo je jučerašnji Putinov odlazak na Krim "grubim kršenjem državnog suvereniteta i teritorijalnog integriteta" te zemlje od Rusije.

Putin je u kožnoj odjeći vozio motor tokom manifestacije "Sijenka Vavilona", u organizaciji "Noćnih vukova". Ruski predsjednik je i ranije učestvovao u događajima koje je organizovala ta grupa.

Govoreći o bajkerima, Putin je okupljenima rekao da "tako muževni i kul tipovi daju primjer mladim ljudima" u Rusiji "i pokazuju im kako treba da se odnose" prema svojoj zemlji.

Rusija je 2014. godine pripojila ukrajinsko poluostrvo Krim, što većina zemalja smatra nezakonitim potezom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније