Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 08. 2019. 20:01   >>  20:00

VELIKA POBJEDA "ĐAVOLA"

Junajted ubjedljiv, neslavan debi Lamparda

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su danas na svom terenu u velikom derbiju Čelsi sa 4:0, u utakmici prvog kola Premijer lige.

Dvostruki strijelac na Old Trafordu bio je Markus Rašford, u 18. minutu iz penala i 67. minutu, a golove su postigli još Antoni Marsijal u 65. i Danijel Džejms u 81. minutu.

Čelsi je bio nešto bolji u prvom poluvremenu, Tami Ejbraham i Ederson su pogodili stativu odnosno prečku, odličnu šansu imao je i Ros Barkli ali je Junajted postigao gol. U 17. minutu dosuđen je penal za domaće, poslije starta Kurta Zume na Rašfrodu. Rašford je bio precizan i doveo svoj tim u vođstvo.

Junajted je dominirao u drugom dijelu igre, a drugi gol postignut je u 65. minutu, kada je Marsijal pogodio mrežu iz peterca, na dobro dodavanje Antonija Pereire. Minut kasnije tri gola prednosti donio je Rašford, koji se našao sam ispred golmana poslije asistencije Pola Pogbe.

Konačan rezultat postavio je debitant u dresu Junajteda Danijel Džejms. Poslije brzog kontranapada Pogba je dodao do Džejmsa po desnoj strani, on je oklijevao ali je ipak šutnuo, lopta je zakačila jednog igrača Čelsija i ušla u mrežu.

Gostujući igrači nijesu uspjeli ozbiljnije da ugroze gol Junajteda do kraja, pa je njihov trener Frenk Lampard ubjedljivim porazom debitovao u Premijer ligi.

Ranije danas Arsenal je kao gost pobijedio Njukasl sa 1:0, a Lester i Vulverhempton odigrali su 0:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније