Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

13. 08. 2019. 18:21 >> 18:26

LAMPARD PORUČIO

Protiv Liverpula ne želim nikakve izgovore

Frank Lampard, menadžer Čelsija rekao je da nakon Superkupa Evrope u srijedu protiv Liverpula ne želi da čuje nikakve izgovore od svojih igrača.

Utakmica Superkupa Evrope između Liverpula i Čelsija igraće se u srijedu na Vodafone areni u Istanbulu sa početkom u 21 sat.

Nekada sjajni vezni fudbaler u Istanbulu će protiv “redsa“ imati priliku da dođe do prvog trofeja u trenerskoj karijeri. No, poraz rezultatom 0:4 na Old Trafordu od Mančester junajteda na otvaranju sezone u Premier ligi ne ide mu u prilog.

"Napredovati protiv ekipe s kvalitetom Liverpula u finalu, jednako je napeto kao i samo finale. Svaki igrač mora biti svjestan važnosti utakmice za ovaj klub i mora dati sve od sebe, jer će biti veoma teško. Biće teško, ali ne možemo napustiti teren i razmišljati da smo mogli to učiniti ili propustili smo priliku ili nismo bili potpuno spremni, ili tražiti bilo kakav izgovor za neuspjeh", poručio je Lampard.

Čelsi je 1998. godine osvojio trofej Superkupa, ali Lampard u duelima 2012. i 2013. nije uspio da dođe do pehara. Sada ima priliku da podigne pehar kao trener.

"Moramo biti apsolutno spremni", istakao je na kraju mladi trener.

Fudbaleri i stručni štab Liverpula doputovali su danas u Istanbul.

Ekipa aktuelnog osvajača Lige šampiona je u Istanbul stigla avionom u popodnevnim satima, a prethodno je u grad na Bosforu avionom stigla i grupa navijača, uključujući i porodice fudbalera.

Domaćin UEFA-inog Superkupa na aerodromu je priredio svečani doček za tim Liverpoola.

Navijači i jednog i drugog tima iz svih dijelova svijeta pristižu u Istanbul, a kapacitet stadiona Bešiktaša "Vodafone arena" je oko 42 hiljade mjesta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније