Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

15. 08. 2019. 19:17   >>  19:17

EMERI SAOPŠTIO

Kolašinac i Ozil mentalno spremni da igraju

Unai Emeri, menadžer Arsenala kazao je da je sto posto siguran da su Sead Kolašinac i Mesut Ozil mentalno spremni da u subotu igraju protiv Barnlija.

"U utorak su se vratili treninzima sa ostatkom ekipe. Ozil je malo bolestan, pa nije juče trenirao. Svaki trening nam daje nove informacije, a s njima dobijamo različite mogućnosti. Naravno da sam zadovoljan što su ponovo s nama. Ukoliko budu trenirali normalno u kontinuitetu, donijeću odluku i najbolje rješenje u datom trenutku. Svakako je pozitivno što su sada s nama", kazao je Emeryi za britanske medije.

Kolašinac i Ozil propustili su utakmicu prvog kola Premijer lige u kojoj je Arsenal slavio u gostima kod Njukastla rezultatom 1:0 uz obrazloženje da postoji strah za njihovu sigurnost, nakon što ih je u julu napala naoružana banda.

Utakmica drugog kola Premijer lige Arsenal – Barnli igraće se u subotu na stadionu Emirejts sa početkom u 13.30 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније