Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

15. 08. 2019. 20:53   >>  20:53

ROMA ZADRŽAVA MLADE FUDBALERE

Zaniolo i Under produžili ugovore

Nikolo Zaniolo i Džengiz Under produžili su ugovore sa Romom.

Mladi vezni fudbaler Rome Nikolo Zaniolo produžio je ugovor do 2024. godine.

Zaniolo je, nakon odlične prve sezone na Olimpiku, zaslužio povećanje plate sa 700.000 na 2,5 miliona po sezoni, ne računajući bonuse.

Ovaj 20-godišnji fudbaler bio je na meti Juventusa i Totenhema, ali su u Romi procenili da je bolje da ga zadrže čvršćom saradnjom nego da zarade oko 50 miliona evra.

Turski napadač Džengiz Under ostaje na "Olimpiku" do 2023. godine.

"Svakog dana sve sam više zaljubljen u ovaj grad, ovaj klub i ova navijače. Ovo je veoma srećan trenutak za mene. Želim da zahvalim klubu što mi je omogućio da ispunim želju i nastavim igrati za Romu", rekao je Under za zvaničnu internet stranicu Rome.

Mladi turski ofanzivac stigao je u “vječni grad“ u ljeto 2017. godine iz Istanbul Bašakšehira za 14 miliona eura. Za Romu je odigrao 65 takmičarskih utakmica i postigao 14 golova. U dresu reprezentacije Turske do sada je nastupio 19 puta uz šest pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније