Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 08. 2019. 18:34   >>  18:33

PROPUŠTA START SEZONE

Novi problemi za Real, povrijedio se Azar

Najveće pojačanje Real Madrida ovog ljeta Eden Azar povrijedio se na treningu i neće konkurisati za tim za sjutrašnji meč 1. kola La Lige.

Po informacijama objavljenim na zvaničnom sajtu "kraljevskog kluba" belgijskom reprezentativcu je oštećena zadnja loža.

Azar je doživio nezgodnu povredu na poslednjem treningu pred utakmicu sa Seltom.

Prognoze ljekara kažu da je vrlo moguće odustvo sa terena od nekoliko nedjelja. To praktično znači da bi Belgijanac mogao da preskoči i utakmice sa Valjadolido i Viljarealom.

Azar je ovog ljeta stigao u madridski tim iz Čelsija, plaćen je 100 miliona eura, a sa raznim bonusima transfer bi mogao da bude veći za 30 miliona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније