Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 08. 2019. 22:39   >>  22:43

ŠAMPIONU SAMO BOD

Remi Bajerna i Herte na otvaranju Bundeslige

Utakmica između šampiona Bajern Minhena i Herte, na početku nove sezone Bundeslige, završena je neriješeno 2:2.

Bavarci su poveli u 24. minutu golom Roberta Levandovskog, da bi u 36. minutu Herta izjednačila poslije šuta Dodija Lukebakija sa oko 25 metara, a lopta je na putu ka golu zakačila Vedada Ibiševića i prevarila Manuela Nojera.

Samo tri minuta kasnije Ibišević je sjajno uposlio usamljenog Marka Grujića koji je bez problema u situaciji "jedan na jedan" savladao Nojera.

Bajern je od tog trenutka imao inicinjativu, pritiskao rivala, ali nije uspijevao da dodje do prave prilike. Rezultat se ipak promenio u 60. minutu i to nakon sugestije iz VAR sobe da arbitar pregleda jednu situaciju.

Poslije pregledanog snimka, na kom se jasno vidjelo da je Grujić s obje ruke oborio Levandovskog, dosuđen je jedanaesterac, a Poljak je bio siguran izvođač penala.

Ostali mečevi prvog kola Bundeslige igraće se tokom vikenda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније