Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: I. P. ]

19. 08. 2019. 11:04   >>  11:04

SOLSKJER

Pogba ostaje u Junajtedu

Fudbaleri Mančester junajteda od 21 čas gostuju na "Molinou" ekipi Vulverhemptona u posljednjem meču drugog kola Premijer lige.

Junajted je dobro počeo sezonu, pobijedio je Čelsi sa 4:0, ali protiv Vulvsa im neće biti lako.

Iako menadžer Ole Gunar Solskjer može da računa gotovo na kompletan tim, moraće da bude oprezan s obzirom na to da je tim sa "Old Traforda" dva puta gubio prošle sezone od Vulvsa.

O Polu Pogbi se i dalje govori, Francuz je nedavno poručio kako je sve neizvjesno oko toga gdje će nastaviti karijeru, ali za Solskjera te neizvjesnosti nema.

"Što se mene tiče Pogba ostaje sa nama. Uopšte ne brinem za to. Uvijek se stavlja taj upitnik iznad njega. Ne mislim da je to neobično kada kaže da voli da igra sa ovim igračima, da uživa u tome što radi. Naravno, ta rečenica sa upitnikom iznad njegove glave će se i dalje vrtjeti, uvijek je tako sa Polom. Nema nijedne konferencije da nijesam odgovarao na pitanja o Pogbi. Ipak, 80 odsto onog o čemu je govorio je o tome da mu je lijepo sa nama", kaže Solskjer.

Za Francuza se intersuju Real i Juventus, a prelazni rok u Španiji se završava 2. septembra

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније