Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 08. 2019. 18:15 >> 18:15

PETOGODIŠNJI UGOVOR

Irving Lozano u Napoliju

Dosadašnji fudbaler PSV-a Irving Lozano od danas je i zvanično novi igrač Napolija sa kojim je potpisao potpisao petogodišnji ugovor.

Napoli nije objavio detalje ugovora, ali italijanski mediji prenose da je transfer vrijedan oko 40 miliona eura što je novi klupski rekord.

Ovaj 24-godišnji meksički fudbaler je u PSV došao 2017. godine iz meksičke Pačuke. On je u dresu PSV-a postigao 40 golova na 79 utakmica i sa tim klubom je bio šampion Holandije u sezoni 2017/18.

Lozano je danas istakao da PSV napušta "srećan i ponosan".

"Želim da zahvalim svim navijačima na ogromnoj podršci u posljednjih nekoliko godina. Osvajanje titule šampiona sa PSV-om bio je jedan od najvažnijih trenutaka u mojoj dosadašnjoj karijeri, moj san da igram Ligu šampiona se ostvario. Moja porodica i ja smo se uvijek osjećali kao kod kuće u Ajdhovenu", rekao je Lozano.

Lozano je za reprezentaciju Meksika odigrao 35 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније