Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

24. 08. 2019. 18:05 >> 18:11

BUNDESLIGA

Pobjede Bajera, Frajbuga, Hofenhajma

Fudbaleri Bajer Leverkuzena, Borusije Menhengladbaha, Frajburga i Hofenhajma upisali su danas pobjede u drugom kolu njemačke Bundeslige.

Bajer je u Diseldorfu sa 3:1 pobijedio Fortunu, dok je Menhengladbah istim rezultatom slavio u gostima protiv Majnca, kao i Frajburg protiv Paderborna, dok je Hofenhajm sa 3:2 trijumfovao protiv Verdera iz Bremena.

"Farmaceuti" su protiv Fortune poveli autogolom Luisa Bejkera u šestom minutu, da bi na 2:0 povisio Aranguiz u 33. Pobjedu Bajera praktično je osigurao Karim Belarabi u 39.

Fortuna je u drugom dijelu samo golom Alfreda Moralesa u 82. minutu uspjela da ublaži poraz.

Majnc je pred svojim navijačima vodio protiv Borusije Menhengladbah pogotkom Robina Kvaisona u 18. minutu, ali su gosti preokrenuli golovima Štefana Lajnera u 31, Alasanea Plea u 77. i Brela Emboloa u 79.

 

Gotovo ista situacija viđena je i na utakmici između Paderborna i Frajburga. Domaćin je u trećem minutu poveo golom Štrelija Mambe, ali je Frajburg preokrenuo pogocima Đanluke Valdšmita u 21. iz jedanaesterca, Nilsa Petersena u 40. i Čang-Hon Kvona u 90. minutu.

Frajbrug i Bajer Leverkuzen imaju po šest bodova, Borusija ima četiri, dok su njihovi rivali na začelju bez bodova.

Hofenhajm je pobjedom protiv Verdera došao do prvih bodova u sezoni, dok je Verder ostao takođe bez bodova.

Utakmica izmedju Augzburga i Union Berlina završena je neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније