Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 08. 2019. 18:52   >>  18:51

PREMIJER LIGA

Kristal Palas slavio u 93' na Old Trafordu

Fudbaleri Kristal Palasa pobijedili su danas u gostima Mančester junajted sa 2:1 u trećem kolu engleske Premijer lige.

Kristal Palasu je ovo prvi trijumf u sezoni, poslije poraza u prethodnom i remija u prvom kolu.

Gosti iz Londona poveli su u 32. minutu iz prve prilike i to poslije jedne dubinske lopte. Džefri Šlup je nadskočio Lindelefa i spustio loptu Džordanu Ajuu, koji je izašao sam ispred Davida De Hee i rutinski ga savladao.

Mančester junajted je i poslije primljenog gola pritiskao rivala, pokušavao da dođe do preokreta. Prvo je idealnu priliku za izjednačenje imao Markus Rašford u 69. minutu iz jedanaesterca koji je skrivio Luka Milivojević, ali je Englez pogodio stativu.

Djelovalo je da će ekipa Ole Gunara Solšera ipak uspjeti da izbjegne poraz poslije gola Danijela Džejmsa u 89. minutu, ali je Patrik Van Anholt u 93. poslije kontranapada donio trijumf Kristal Palasu.

Junajted i Kristal Palas poslije tri meča imaju po četiri boda.

Vest Hem je takođe na gostovanju došao do prve pobjede u sezoni, trijumfovavši sa 3:1 protiv Votforda.

Golove za Vest Hem postigli su Mark Nobl u trećem minutu iz penala i Sebastijan Aler u 54. i 73, dok je strijelac jedinog pogotka za Votford bio Andre Grej u 17.

Votford je tako pretpio treći poraz u sezoni, pa je na začelju bez bodova, dok Vest Hem ima četiri boda.

Fudbaleri Sautemptona pobijedili su gostima Brajton sa 2:0. Prvu pobjedu Sautemptonu u novoj sezoni donijeli su Musa Đenepo i Nejtan Redmond.

Brajton nakon ovog kola ima četiri boda, a Sautempton tri.

Pobjedu u gostima upisao je i Lester koji je sa 2:1 bio bolji od Šefilda. Lester poslije tri kola ima pet bodova, a Šefild bod manje.

Lester je poveo u 38. minutu golom Džejmija Vardija, izjednačio je Oliver Mekbarni u 62, a konačan rezultat postavio je Harvi Barns osam minuta kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније