Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 08. 2019. 22:59 >> 23:10

BARSA "PREGAZILA" BETIS

Grizman nadoknadio odsustvo Mesija i Suareza

Barselona je u 2. kolu Primere na Nou Kampu ubjedljivo savladala Betis rezultatom 5:2.

Barselona je igrala bez povrijeđenih Lionela Mesija, Luisa Suareza i Osmana Dembelea, a ostvarila je prvu pobjedu, pošto je u prvom kolu poražena od Atletik Bilbaa.

Iako su u ovom susretu igrali bez ubitačnog tandema u napadu, Barsa je fantastičnim drugim poluvremenom uspjela da dođe do pobjede.

Loše je počelo po Barsu. Istina, napali su od prvog minuta, ali je Nou Kamp "zaledio" Fekir golom nakon sjajne akcije za 0:1 u 15. minutu meča.

Potom je Barsa krenula još jače, a napadačka igra im se isplatila u 41. minutu kada Antoan Grizman postiže svoj prvi gol u dresu katalonskog kluba za izjednačenje rezultata na 1:1.

U nastavku su gosti iz Sevilje potpuno pregaženi. Goleadu otvara Griezmann u 50. minutu spektakularnim golom za preokret od 2:1, a zatim pogađaju Perez (56.) i Alba (60.) za potpuno razbijanje gostiju.

Arturo Vidal samo što je ušao u igru u 77. minuti postiže gol za 5:1, da bi konačan rezultat od 5:2 još jednim fantastičnim golom postavio Loren..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније