Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 08. 2019. 19:03 >> 19:03

PSŽ PRED LŠ

Mbape četiri, Kavani tri nedjelje van terena

Fudbalski klub Pari Sen Žermen potvrdio je danas da će napadač tog kluba Kilijan Mbape četiri nedjelje odsustvovati sa terena zbog povrede mišića lijeve butine.

Mbape se povrijedio na utakmici protiv Tuliza koju je njegov tim dobio sa ubjedljivih 4:0.

On će tako propustiti prvi meč PSŽ-a u Ligi šampiona, ali tri i utakmice u Ligi 1 i mečeve u kvalifikacijama za EURO 2020. protiv Albanije i Andore.

Na meču protiv Tuluza povrijedio se i Edinson Kavani. On će zbog povrede kuka biti odsutan tri nedjelje, saopštio je PSŽ. Njegov nastup na prvom meču u Ligi šampiona je takođe pod znakom pitanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније