Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2013. 08:32 >> 08:32

1. CFL

Danas 5 mečeva, derbi sjutra

Takmičenje u Telekom prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi, nakon dvonedjeljne pauze, biće nastavljeno danas i sjutra utakmicama šestog kola.

Derbi šestog kola igra se sjutra u Budvi, gdje se sastaju vodeće ekipe na tabeli, Mogren i nikšićki Čelik. Ostale utakmice biće odigrane danas.

Sutjeska će u Nikšiću ugostiti pljevaljski Rudar, u Radanovićima sastaće se Grbalj i Budućnost, dok će se u Baru sastati Mornar i Lovćen. Petrovac će biti domaćin Zeti, dok će se u Tuzima rivali biti Dečić i Mladost.

Sve utakmice počeće u 16 sati.

Čelik i Mogren, nakon pet odigranih kola, dijele prvo mjesto sa po 13 bodova. Grbalj je osvojio deset, a bod manje četvrtoplasirana Zeta.

Sutjeska je na petom mjestu sa osam, Petrovac je osvojio šest, a bod manje Budućnost na sedmoj poziciji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније