Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Mina ]

30. 08. 2019. 16:00 >> 15:59
3

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO

Marić: Pružiti što jači otpor

Njemačka je apsolutni favorit, a crnogorske fudbalerke učiniće sve da pruže što jači otpor, kazao je sečeltor ženske fudbalske reprezentacije Mirko Marić.

Crnogorska selekcija igraće sjutra u Kaselu sa Njemačkom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Marić je kazao da je rival njegovim izabranicama reprezentacija koja je osam puta bila šampion Evrope.

"Ne treba puno trošiti riječi o reprezentaciji Njemačke. To je fudbalska velesila i u muškom i u ženskom fudbalu. Igramo protiv reprezentacije koja je osam puta bila šampion Evrope i to dosta govori. Naš cilj je da pružimo što jači otpor, ali znamo koliko će biti teško. Vjerovatno će na startu kvalifikacija željeti da poprave utisak sa nedavno završenog Svjetskog prvenstva, gdje nijesu ostvarilili željeni rezultat", rekao je Marić.

On je istakao da će Crna Gora biti gost i u drugom meču, 3. septembra, selekciji Republike Irske.

"Irska je kvalitetna reprezentacija, na žrijebu je bila u trećem šeširu, što dosta govori o rejtingu u odnosu na nas. Kada smo i dogovarali raspored u kvalifikacijama, željeli smo da spojimo dva gostovanja. Računali smo na to da dosta naših igračica izlazi iz priprema ili utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa je očekivanje da budu spremnije nego obično. Neće biti lako, to je ono što je sigurno", naglasio je Marić.

Subotnji duel na Aueštadionu u Kaselu počeće u 12 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније