Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

31. 08. 2019. 23:04 >> 23:12

LUDNICA U TORINU

Juventusu nevjerovatna pobjeda u derbiju

Fudbaleri Juventusa pobijedili su Napoli 4:3, u drugom kolu Serije A.

Na stadionu šampiona Italije odigran je fantastičan meč u kojem je Napoli stigao Juventusovih 3:0, ali i izgubio autogolom svog igrača Kalidua Kulibalija, u nadoknadi vremena!

Juventus je odlično otvorio utakmicu i već nakon dvadeset minuta vodio 2:0.

Danilo je u 16. doveo u vođstvo klub iz Torina, dok je Iguain u 19. udvostručio prednost. U drugom poluvremeni, na 3:0 povisio je Kristijano Ronaldo, prvim golom u sezoni.

Iako se činilo da je sve gotovo, Napoli se nije predavao.

Manolas je u 66. pogodio za 1:3, samo dva minuta kasnije Lozano za 2:3, a u 81. Di Lorenco pogađa za 3:3 i Napoli se vratio u meč.

Juventus je do kraja pokušavao, ali je u 92. minutu uslijedio šok za goste. Pjanić je centrirao, a Kulibali nesmotreno poslao loptu u svoju mrežu.

Usledila je "eksplozija" u Torinu, a ubrzo je i sudija svirao kraj. Juventus nakon dva kola ima šest bodova, dok je Napoli ostao na tri.

Ranije danas, Milan je minimalnim rezultatom pobijedio Brešu, a jedini gol na meču postigao je Čalhanolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније