Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 09. 2019. 20:25   >>  20:22

LOVĆEN ZAKUCAN ZA DNO

Dečić ubjedljiv, Jezero se vratilo na pobjednički put

Dečić je savladao Bokelj u Tuzima 3:0, u derbiju 5. kola Druge crnogorske fudbalske lige i zadržao prvo mjesto na tabeli.

Sva tri gola viđena su u drugom dijelu, a u listu strijelaca su se upisali Aldin Adžović, Kristijan Vulaj i Ivan Knežević.

Dečić ima bod više više od Jezera, koje je slavilo kod kuće nad Otrant-Olimpikom (2:1).

Božo Osmajić i Dražen Ajković donijeli su trijumf Jezeru, dok je za Ulcinjane pogodio Valentin Rudović.

Treće mjesto je preuzelo Jedinstvo koje je pobijedilo Ibar 2:1. Eniks Kriještorac i Marko Bugarin su u prvih 20 minuta trasirali put ka pobjedi, a ni autogol Srđana Šćepanoviča nije pomogao Ibru da izbjegne poraz.

Drezga je kao gost iznenadila Mornar na neutralnom terenu u Kotoru 1:0.

Lovćen je fenjeraš, sa samo bodom nakon četiri kola.

Cetinjani su danas poraženi od Arsenala u Tivtu sa 2:1, iako su vodili golom Nikole Mudreše u 14. mnutu. Tivćani su preokrenuli u nastavku u režiji Dejana Pepića i Rajka Đorđevića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније