Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 09. 2019. 18:36   >>  18:33

PREDSJEDNIK PRIMERE

Nejmar će završiti karijeru u PSŽ-u, osim ako ne smanji platu

Predsjednik prve španske fudbalske lige Havijer Tebas rekao je danas da vjeruje da će Nejmar završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, ako ne smanji zahtjeve za platu, nakon što su propali pregovori o njegovom povratku u Barselonu.

Nejmar je tokom ljeta želio da se vrati u Barselonu, za njega je bio zainteresovan i Real Madrid, ali je Brazilac uoči završetka prelaznog roka pristao da ostane u Pari Sen Žermenu.

On je i dalje najskuplji fudbaler svijeta, nakon što je za njega pariski klub na ljeto 2017. godine platio Barseloni 222 miliona eura. Njegov ugovor ističe 2022. godine.

"Iz ugla tržišta, Nejmar će završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, osim ako ne smanji svoju platu i potraživanja od kluba. Problem propalog povratka u Barselonu ima veze sa njegovim odlaskom iz Pari Sen Žermena. To bi bio transfer van tržišta i jedino bi bio moguć uz 'zamke' kako bi se uvećala sponzorstva", rekao je Tebas, prenio je Skaj.

"Kada to uradiš van tržišta, nemoguće je ponovo prodati za ovu cijenu", dodao je on.

Uprkos tome što nije odigrao nijednu utakmicu za Pari Sen Žermen ove sezone, Nejmar je pozvan u reprezentaciju i biće u konkurenciji za tim protiv Kolumbije u prijateljskoj utakmici.

On je početkom godine povrijedio zglob u prijateljskoj utakmici Brazila i Katara i to je bio posljednji takmičarski meč u kome je nastupio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније