Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 09. 2019. 20:22 >> 20:20

MARKO SIMIĆ

Pobjeda nad Mađarskom bitna zbog motiva i samopouzdanja

Fudbaleri Crne Gore počeli su pripreme za kvalifikacioni meč protiv Češke. Defanzivac "sokola" Marko Simić smatra da je ekipa pobjedom nad Mađarskom vratila samopouzdanje.

“Sada je važno da smo pobijedili utakmicu poslije dugo vremena. Bitna je za motiv i samopouzdanje pred naredni meč. Češka je veoma kvalitetna ekipa, na nama je da se spremimo najbolje što možemo. Svi smo bili u šoku nakon primljenog gola u prvom napadu protiv Mađarske, ali imamo karakter, nije nas lako slomiti”, kazao je Marko Simić.

Crna Gora je na polovini kvalifikacija praktično otpisana iz borbe za prva dva mjesta, ali Simić poručuje da da će "sokoli" uraditi sve da izvuku maksimum iz naredne četiri utakmice.

“Dok god postoji šansa da se borimo za drugo mjesto u grupi mi ćemo to uraditi. Želimo da dobijemo sve četiri utakmice, vidjećemo koliko je realno, ali učinićemo sve da izvučemo maksimum iz naredne četiri utakmice”, kazao je Simić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније