Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 09. 2019. 22:53   >>  23:06

KVALIFIKACIJE ZA EP

Slovenija pretekla Austriju, trijumf S. Makedonije

Fudbalska reprezentacija Slovenije pobijedila je večeras poslije preokreta Izrael sa 3:2 u šestom kolu Grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Utakmica na stadionu Stožice u Ljubljani bila je izuzetno dinamična i interesantna. Viđeno je pet golova i dva preokreta, a posljednji u 90. minutu, kada je Benjamin Verbić pogodio za trijumf domaćina.

Verbić je prethodno u 43. minutu doveo Sloveniju do prednosti, ali je Izrael izjednačio preko fudbalera Partizana Bibrasa Natha u 50.

Preokret Izraelcima donio je Eran Zahavi u 63. minutu, a novo izjednačenje, ovaj put za Sloveniju bio je djelo Romana Bezjaka.

Slovenija je pobjedom nad Izraelom došla do 11 bodova i tako iskoristila remi bez golova između Poljske i Austrije da dođe do drugog mjesta Grupe G.

Poljska je prva sa 12, a Austrija ima 10.

Sjeverna Makedonija je večeras takođe u Grupi G pobijedila Letoniju sa 2:0.

Fudbaleri Njemačke uspjeli su da se oporave poslije poraza od Holandije i na gostovanju sa 2:0 pobijedili Sjevernu Isku u Grupi C, dok je Holandija sa 4:0 slavila protiv Estonije.

U Grupi I Belgija je sa 4:0 pobijedila Škotsku u gostima, dok je Rusija s 1:0 bila bolja od Kazahstana, a Kipar je takođe sa 4:0 bio bolji od San Marina.

Slovačka je u gostima sa 2:1 pobijedila Mađarsku u Grupi E, u kojoj su ranije danas Azerbejdžan i Hrvatska igrali neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније