Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2013. 16:21 >> 16:21

PREMIJER LIGA

Junajted jedva protiv Palasa

Mančester Junajted savladao je Kristal Palasa na premijeri četvrtog kola Premijer liga rezultatom 2:0 (1:0). Meč je obilježio sporno dosuđeni penal za Junajted koji je i prelomio meč.

Junajted je krenuo silovito samog starta i bio dominantan u svakom segmentu igre. Najbolju priliku je sredinom prvog dijela propustio Robin van Persi kada je pogodio prečku.

Potom je u 45. minutu uslijedio detalj koji je obilježio današnji susret na "Old Trafordu". Ešli Jang je, oboren van kaznenog prostora Kristal Palasa, ali je glavni arbitar svirao penal i pokazao crveni karton Dikgakoju.

Robin van Persi je rutinski realizovao “najstrožiju kaznu“ pa je Mančester na odmor otišao sa minimalnom prednošću.

Sredinom drugog dijela debitovao je Maruan Felaini. Belgijanac je odmah po ulasku u igru šansu da postigne gol ali ga je osujetio golman Kristal Palasa.

Konačnih 2:0 postavio je oporavljeni Vejn Runi majstorijom iz slobodnjaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније