Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2013. 17:40   >>  18:36

BUNDESLIGA

Pobjede Bajerna, Šalkea i Leverkuzena

U popodnevnim utakmicama Bundeslige, šampion Bajern opet nije blistao, ali je savladao Hanover sa 2:0, Šalke minimalno slavio u Majncu, dok je Leverkuzen bio siguran protiv Volsfburga 3:1.

Bajern je početkom drugog poluvremena srušio otpor neugodnog Hanovera. Već nakon pet minuta igre u nastavku Mandžukić je savladao Cilera.

Hrvat je realizovao lijepu akciju Robena i Krosa. Nekoliko minuta kasnije se upisao i Riberi, pa je pubilka na “Alijanc“ areni odahnula.

Leverkuzen je bio bolji od Volsfburga 3:1. “Aspirini“ su poveli preko Sindija. Izjednačio je Ivica Olić u finišu prvog dijela.

Kisling, je glavom matirao Benalja  i vratio domaćima vođstvo , a tačku na pobjedu stavio je isti igrač pogotkom u 90. minutu.

Kevin Prins Boateng je golom na gostovanju Majncu donio tri boda Šalkeu i pokazao kakva je klasa

Ajntraht je odnio bodove sa "Vezera", protiv očajnog Verdera. Strijelci za goste bili su Kadlec (dva pua), dok je Prodl pogodio sopstvenu mreži u zaključio agoniju domaćina, koji su i promašili penal.

Rezultati i strijelci:

Bajern - Hanover 2:0 (Mandžukić 51, Riberi 64)

Bajer Leverkuzen - Volfzburg 3:1 (Sam 24, Kisling 65, 90 - Olić 31)

Verder - Ajntraht Frankfurt 0:3 (Kadlec 14, 34, Predl 77)

Majnc - Šalke 0:1 (Boateng 34)

Augzburg - Frajburg 2:1 (Altintop 62, Verner 89 - Mehmedi 46)

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније