Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 09. 2019. 17:45 >> 17:49

PROPUŠTA BORUSIJU?

Mesi se još oporavlja od povrede

Fudbaler Barselone Lionel Mesi mogao bi da propusti utakmicu sa Borusijom iz Dortmunda u Ligi šampiona, pošto se još oporavlja od povrede lista.

Mesi će propustiti subotnju utakmicu protiv Valensije u španskom prvenstvu, poslije povrede koju je zadobio prije duela sa Napolijem na pripremama u SAD uoči početka sezone.

On nije igrao nijednu takmičarsku utakmicu ove sezone, a rehabilitaciju obavlja odvojeno od ekipe, sa kojom nije trenirao juče ni danas, prenio je sajt Gol.

Mesija ljekari pregledaju svakodnevno, ali ne mogu da budu sigurni kada će biti spreman za povratak na teren.

Prvu ovosezonsku utakmicu u Ligi šampiona Barselona će igrati 17. septembra protiv Borusije iz Dortmunda.

Problema sa povredom ima i Luis Suares, koji je povrijedio ahilovu tetivu u duelu sa Atletikom.

On bi mogao da bude u sastavu za meč sa Valensijom, ali bi trener Ernesto Valverde mogao da ga izostavi, kako bi Urugvajac bio spreman za duel sa Borusijom iz Dortmunda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније