Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 09. 2019. 21:54   >>  21:50

REAL SAOPŠTIO

Modrić povrijeđen, ne zna koliko će odsustvovati sa terena

Fudbalski klub Real Madrid danas je objavio da je utvrđeno kako je Luka Modrić povrijeđen, ali da se još uvijek ne zna koliko će odsustvovati sa terena.

“Nakon testova na našem igraču Luki Modriću, koje je obavilo naše medicinsko osoblje, dijagnostikovana mu je povreda aduktora u desnoj nozi. Njegov oporavak ćemo detaljno pratiti“, saopštili su iz “kraljevskog“ kluba.

Zanimljivo, Modrić je u proteklih sedam dana odigrao dvije utakmice za Hrvatsku protiv Slovačke i Azerbejdžana i nije se žalio na povredu. No, po povratku u Madrid utvrđeno je da ima problem. Prema navodima španskih medija očekuje se da će oporavak trajati najmanje dvije sedmice.

U “moru“ loših vijesti za Zinedina Zidana, trenera Real Madrida, pojavilo se i nekoliko dobrih. Naime, Eden Azar i Hames Rodrigez su se oporavili od povreda, dok je Luka Jović, koji se povrijedio tokom obaveza u reprezentaciji Srbije, počeo trenirati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније