Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2019. 18:25 >> 18:23

BUNDESLIGA

Dortmund ubjedljiv protiv Bajera

Fudbaleri Borusije Dortmund pobijedili su danas na svom terenu Bajer Leverkuzen sa 4:0 u jednom od derbija četvrtog kola njemačke Bundeslige.

"Milioneri" su od prvog minuta bili izuzetno motivisani da se iskupe navijačima za poraz od Union Berlina u prethodnom kolu, pa su se šanse pred golom Lukaša Hradeckog.

Vodeći gol za Borusiju postigao je Pako Alkaser u 28. minutu, da bi Marko Rojs u 51. povisio na 2:0 poslije proigravanja Džejdona Sanča.

Borusija je preko Rafaela Gereirau 83. minutu došao do 3:0, a konačan rezultat na stadionu Vestfalen postavio je Rojs u 90.

Borusija je poslije ove pobjede, makar do večeras, izbila na prvo mjesto sa devet bodova, koliko ima i Lajpcig koji od 18.30 dočekuje Bajern Minhen, dok je Bajer šesti sa sedam.

Herta ni poslije četvrtog kola Bundeslige ne zna za trijumf, pošto su danas u gostima izgubili od Majnca sa 2:1.

Majnc je poveo golom Robina Kvaisona u 40. minutu, da bi srpski reprezentativac Marko Grujić u 83. pogodio za izjednačenje.

Domaćin je ipak preko Sent Džusta u 88. minutu došao do prvog trijumfa u sezoni.

Majnc je 16. sa tri boda, dok je Herta posljednja, 18. sa jednim bodom.

Augzburg je sa 2:1 pobijedio Ajntraht iz Frankfurta, dok je Borusija Menhengladbah u gostima s 1:0 slavio protiv Kelna, a Verder je sa 2:1 bio bolji od Union Berlina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније