Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

16. 09. 2019. 18:20   >>  18:18

OPORAVIO SE OD POVREDE

Mesi konkuriše za tim protiv Borusije

Lionel Mesi oporavio se od povrede i konkurisaće za tim Barselone u sjutrašnjoj utakmici Lige šampiona protiv Borusije Dortmund.

Argentinski fudbalski as uvršten je na listu 22 fudbalera na koje bi trener "katalonskog ponosa" Ernesto Valverde mogao računati u susretu s njemačkim klubom.

Mesi je povrijeđen od početka sezone kada je istegao mišić desne noge zbog čega je odsustvovao s terena.

Utakmica prvog kola grupe "F" Lige šampiona između Borusije i Barselone igra će se sjutra od 21 sat na stadionu u Dortmundu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније