Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

18. 09. 2019. 09:59 >> 10:05

ANČELOTI KLOPU

"Opet će da osvoji LŠ, ako izgubi u Napulju"

Trener Napolija Karlo Ančeloti je otkrio šta je rekao menadžeru Liverpula Jirgenu Klopu.

Italijanski klub je savladao branioca titule osvajača Lige šampiona na startu nove sezone tog takmičenja sa 2:0.

"Rekao sam mu da ne brine, ako izgubi ovdje onda će vjerovatno ponovo da osvoji Ligu šampiona. Uvjerio sam ga u to", rekao je Ančeloti.

On je dodao i da je bilo teško igrati protiv Liverpula, da je ekipa morala da se žrtvuje, ali ne i da izgubi svoj identitet.

"Pokušali smo da igramo iz posljednje linije, zbog toga smo izgubili neke lopte jer su oni bili agresivni. Dobro smo se branili pri neriješenom rezultatu i sviđa mi se kako smo igrali kada nijesmo imali utakmicu u kontroli", rekao je Ančeloti.

Prema njegovim riječima, Napoli je igrao dugim loptama, što nije karakteristično za tu ekipu.

"Nije uvreda da se to ponekad desi... Tim mora da zna da radi sve. Mnogo smo radili na tome da se branimo kao kolektiv, ponekad fudbal znači adaptiranje na situacije. Dobro smo to uradili", zaključio je Ančeloti.

Ove ekipe su igrale i u grupnoj fazi Lige šampiona prošle godine, a Napoli je takođe kod kuće savladao Liverpul.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније