Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

fscg.me [ Objavio: O.Z. ]

18. 09. 2019. 18:10 >> 18:15

DRUGA LIGA

Dečić slavio u derbiju

Fudbaleri Dečića savladali su Jezero rezultatom 2:1 u derbiju osme runde Druge lige Crne Gore.

Ekipa iz Tuzi, koja sada ima pet bodova više od drugoplasiranog Jezera, do pobjede je došla golovima postignutim u rasponu od samo dva minuta. Prvo je Aldin Adžović u 12. iskoristio jedanesterac, da bi minut kasnije Ivan Knežević donio veliku prednost domaćinu. Desetak minuta prije kraja Saša Radenović je postavio konačan rezultat.

Dvije ekipe koje prate vodeći tandem, Drezga i Jedinstvo, remizirali su rezultatom 2:2 u ovom kolu. Gosti iz Bijelog Polja imali su dva gola viška zahvaljujući pogocima Dragana Nikolića u 51. i Mirze Idrizovića u 76. minutu, ali je Drezga ubrzo smanjila preko Andrije Ćosovića, a onda i izjednačila u posljednjim trenucima meča preko Nikole Bulatovića.

Mornar je sa 2:1 savladao Arsenal, a oba gola za domaćina postigao je Nemanja Leverda, u 20. i 56. minutu. Na drugoj strani precizan je bio Ćetko Manojlović u 73.

Bokelj i Ibar upisali su minimalne pobjede u ovom kolu. Kotorani su bili bolji od Otranta golom Vasilija Čavora u 78. minutu, dok je duel Lovćena i Ibra odlučio pogodak Žarka Vilotijevića u 10. minutu iz jedanaesterca.

Rezultati:

Bokelj - Otrant-Olimpik 1:0
(V. Čavor 78')

Lovćen - Ibar 0:1
(Vilotijević (p) 10')

Drezga - Jedinstvo 2:2
(Ćosović 78', Bulatović 90'+2' - Nikolić 51', Idrizović 76')

Dečić - Jezero 2:1
(Adžović (p) 12', Knežević 13' - Radenović 78')

Mornar - Arsenal 2:1
(Leverda 20, (p) 56' - Manojlović (p) 73')

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније