Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

19. 09. 2019. 11:24 >> 12:49

FIFA RANG LISTA

"Sokoli" nazadovali četiri mjesta

Svjetska fudbalska federacija(FIFA) je objavila novu rang-listu na kojoj se crnogorska reprezentacija nazadovala četiri pozicije.

"Sokoli" sada zauzimaju 59. poziciju sa 1389 bodova, odnosno 12 manje nego u avgustovskom izdanju liste koju objavljuje Svjetska fudbalska federacija.

U međuvremenu su odigrali dvije utakmice. Slavili su u prijateljskom meču sa Mađarskom (2:1), dok su poraženi od Češke sa 3:0 u šestom kolu grupe A kvalifikacija za EURO 2020.

Belgija je i dalje najbolja svjetska reprezentacija, dok je Francuska prestigla Brazil i sada je na drugom mjestu.

Hrvatska je nazadovala jednu poziciju u odnosu na prošli mjesec. Bez obzira na to, "Vatreni" su i dalje ubjedljivo najbolje rangirana selekcija država regiona na osmom mjestu svjetskog fudbalskog poretka. Srbija je 35. (1.476 bodova), Bosna i Hercegovina 46. (1.438) Slovenija 58. (1.390), dok je Sjeverna Makedonija 69. (1.339).

Istorijski plasman je ostvarilo Kosovo koje je od danas na 119. mjestu u svijetu.

Naredna FIFA rang lista bit će objavljena 24. oktobra 2019.

Kompletnu rang-listu možete pogledati na OVOM LINKU.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније