Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 09. 2019. 12:44 >> 12:44

TRENER BARSE

Mesi ima malih problema sa primicačem

Fudbaler Barselone Lionel Mesi povrijedio se u prvenstvenoj utakmici protiv Viljareala, prvoj koju je igrao ove sezone.

Barselona je sinoć pobijedila Viljareal sa 2:0, a Mesi je zamijenjen na početku drugog poluvremena zbog problema sa butinom. On je sinoć odigrao 400. utakmicu u Primeri, a prvu u sezoni, nakon što se oporavljao od povrede lista, koju je zadobio u julu.

Trener Barselone Ernesto Valverde rekao je poslije utakmice da Mesi ima malih problema sa primicačem.

"Kada se nešto dogodi Mesiju svi stanu, ne samo na terenu, nego i na tribinama. Iz predostrožnosti nijesmo htjeli da rizikujemo. Teoretski, nema više od toga, ali vidjećemo kako će biti", rekao je Valverde, prenio je BBC.

Poslije pobjede Barselona se popela za četiri pozicije, na četvrto mjesto na tabeli sa 10 bodova i ima bod manje od prvoplasiranih Granade, Atletik Bilbaa i Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније