Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 09. 2019. 19:52 >> 19:49

ŽELI DA PREĐE U JUNAJTED

Mandžukić odbio ponudu katarskog kluba

Fudbaler Juventusa Mario Mandžukić odbio je ponudu jednog katarskog kluba od sedam miliona funti godišnje, pošto i dalje želi da pređe u Mančester junajted.

Tokom ljetnjeg prelaznog roka spekulisalo se da će Mandžukić i njegov saigrač Paulo Dibala preći u Junajted, ali su pregovori propali pošto argentinski napadač nije želio da ide u Englesku.

Mančester junajted ne igra dobro i ne postiže mnogo golova, zbog čega se spekuliše da će uprava engleskog kluba ponovo pregovarati sa Juventusom oko transfera Mandžukuća u januaru, prenio je Dejli mejl.

Klub je napustio Romelu Lukaku, koji dobro igra u Interu, a na Old Traford nije stigla njegova zamjena. Markus Rašford postigao je samo tri gola u prvenstvu, a za vikend je pretrpio povredu prepone u utakmici protiv Vest Hema (0:2), zbog čega u Junajtedu Mandžukića vide kao dobro rješenje.

Juventus traži 11 miliona funti za hrvatskog reprezentivca i neće prihvatiti manju ponudu.

Mandžukić (33) još nije igrao kod novog trenera Juventusa Mauricija Sarija, a ponudu u Kataru odbio je pošto smatra da još može da igra u nekoj od najjačih liga na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније