Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

26. 09. 2019. 10:22   >>  10:38

SKANDAL U NAJAVI

FIFA neregularno izabrala Mesija za najboljeg?

Argentinac Lionel Mesi izabran je za najboljeg fudbalera svijeta, međutim njegov izbor postaje upitan poslije izjava brojnih fudbalskih radnika da nijesu glasali za njega.

FIFA je prije nekoliko dana saopštila da je Argentinac najbolji na svijetu, međutim selektor Sudana, čelni ljudi FS Egipta i kapiten Nikaragve tvrde da nijesu dali svoj glas fudbaleru Barselone.

Prvi su se pobunili iz Egipta, potom je Zdravko Logarušić rekao da je glasao za Salaha, Manea i Mbapea, a ne Mesija, Van Dajka i Manea, kao što je FIFA objavila, a posljednji u nizu je igrač Nikaragve.

"Nijesam glasao za Mesija. Bio sam iznenađen kada sam vidio svoje ime među kapitenima koju su glasali za Mesija. Iz FIFA su mi rekli da će mi poslati link za glasanje na mejl, ali nikada ga nijesam dobio", rekao je Huan Barera.

Iz ovoga se dolazi do zaključka da Barera uopšte nije glasao, a iz FIFA su naveli da je kapiten Nikaragve dao glas Mesiju, Ronaldu i Maneu.

Ovo bi mogao da bude veliki skandal, a odgovor FIFA očekuje se ubrzo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније