Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 09. 2019. 16:10 >> 20:26
1

ZVANIČNO

FK Budućnost dobio novog predsjednika

Veselin Mijač, biznismen iz Švedske, koji je rođen u Podgorici, preuzeo Fudbalski klub Budućnost na partnerskoj osnovi sa Glavnim gradom.

Po ugovoru koji je potpisan danas, u narednih 12 mjeseci, Mijač i njegova kompanija “Savana” uložiće milion i 200 hiljada za godinu.

U Glavnom gradu očekuju da u dogledno vrijeme Budućnost bude respektabilan klub i u evropskim okvirima.

“FK Budućnost je simbol našeg grada i neodvojivi dio našeg identiteta. Ne postoji sportski kolektiv u Crnoj Gori koji toliko ljudi prati, čim se uspjesima raduje, a tuguje zbog sportskih neuspjeha. Nažalost, od obnove nezavisnosti do dana nije bilo onoliko uspjeha koliko smo se nadali, u jednom dijelu, naše je mišljenje, i zbog toga što nijesmo na pravi način odgovorili na potrebe finansiranja i načina organizacije. Sada stvaramo kvalitetan temelj i sa dozom optimizma gledamo u budućnost. Prvo da vratimo primat na domaćoj sceni, a da u susret obilježavanju jednog vijeka osnovanja kluba – 2025. godine – od Budućnost napravimo respektabilan klub, ne samo u našim i regionalnim, već i u evropskim okvirima”, kazao je gradonačelnik Ivan Vuković.

Novi predsjednik Veselin Mijač je rekao da je potrebno vrijeme da se prihvate promjene koje će uslijediti.

“Ništa ne može da se promijeni za godinu ili pola godine – mi gledamo u budućnost, jer na brzinu ne možemo ništa. Lične ambicije – tim koji ima takve kvalitete trebalo bi da bude šampion, šampion, šampion... Ali, potrebno je vrijeme da se prihvate promjene koje će uslijediti”, kazao je Mijač.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније