Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

27. 09. 2019. 17:49 >> 17:45

OPTIMISTA

Solskjer: Ekipa nastavlja da se razvija

Uprkos nizu loših rezultata ove sezone Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester Junjateda, nije nezadovoljan igrama njegovog tima, tvrdi da se ekipa usavršava i razvija, te da će nastaviti da se poboljšava.

Iza Junajteda je teška sedmica tokom koje je poražen u prvenstvu od Vest Hema (0:2), dok je u trećem Liga kupa jedva, tek nakon izvođenja penala, izbacili trećeligaša Ročdejl. Rezultat nakon 90 minuta susreta na Old Trafordu bio je 0:0. No, Solskjer je i dalje optimista, iako je moguće da u ponedjeljak u derbiju sedmog kola Premijer lige protiv Arsenala neće moći da računa na Pola Pogbu, Entoni Marsijala i Markusa Rašforda.

"Nikada nijesam rekao da će stvari ići lako za nas ove sezone. Biće uspona i padova. Kada izgubimo utakmicu moramo da vjerujemo u sebe i ono što radimo. Kultura je tu, nemamo problema sa stavom, radnom etikom ili željom. Moglo je da se vidi protiv Astane i Ročdejla da žele da impresioniraju i naprave dobre stvari, a možda ponekad i požure u završnici. U svakoj utakmici u Premijer ligi možemo da pobijedimo, ali i da izgubimo. To je dobra margina", istakao je Solskjer.

Kazao je i da je primjetno da je Junajted poboljšao odbranu u koju je uloženo mnogo novca za dovođenje Arona Van-Biskae i Harija Megvajera.

"Ne propuštamo puno šansi i ne primamo puno golova. Ako pogledate naš ofanzivni red borimo se s povredama. Pogba, Marsijal, Rašford, nijesmo imali sreće u tom pogledu. Ne pomaže kada izgubite igrače", kazao je norveški trener i zahvalio navijačima što ih i dalje podržavaju na fantastičan način:

"Nastavite da nas podržavate, prolazimo kroz težak period bez trofeja i lošijih rezultata u posljednjim utakmicama. Ne brine me šta mediji pišu, jer smo fokusirani na ono što moramo učiniti, a to je da se konstantno poboljšavamo."

Derbi Junajted - Arsenal igraće se u ponedjeljak na Old Trafordu s početkom u 21 sat, a Solskjer se nada da će se barem jedan od trojice povrijeđenih igrača do tada oporaviti.

Nakon šest odigranih kola Arsenal je četvrti na tabeli Premijer lige s 11 bodova, a Junajted osmi s tri boda manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније