Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 09. 2019. 17:48 >> 18:35

BUNDESLIGA

Bajern pobijedio Paderborn i pretekao Lajpcig

Fudbaleri Bajern Minhena pobijedili su danas u gostima Paderborn sa 3:2, dok je Šalke s 3:1 slavio protiv Lajpciga u utakmicama šestog kola njemačke Bundeslige.

Bavarci su trijumom protiv Paderborna iskoristili iznenađujuću laku pobjedu Šalkea nad Lajpcigom i domogli se prvog mjesta.

Bajern je poveo golom Serža Gnabrija u 15. minutu na asistenciju Kutinja, da bi Brazilac i sam bio strijelac u 55.

Paderborn je uspio da smanji zaostatak golom Kaja Progera u 68, ali je Robert Levandovski u 79. minutu praktično otklonio nedoumice oko pobjednika ovog meča.

Domaćin je samo preko Kolinsa u 84. uspio da ublaži poraz.

Šalke je u gostima slavio protiv dodanašnjeg lidera Bundeslige, a tim iz Gelzenkirhena slavio je golovima Salifa Sanea u 29, Amina Harita u 40. iz jedanaesterca i Rabija Matonda u 58.

Jedini gol za Lajpcig postigao je Emil Forsberg u 83. minutu.

Bajern je prvi sa 14 bodova, dok su Lajcig i Šalke na diobi drugog mjesta sa po 13.

U ostalim mečevima šestog kola Bundeslige, Bajer Leverkuzen je sa 3:0 pobijedio Augzburg, a istim rezultatom slavio je i Borusija Menhengladbah protiv Hofenhajma, dok je Volfsburg sa 1:0 trijumfovao protiv Majnca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније