Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 09. 2013. 18:37 >> 18:43
1

ŽELI USPJEH

Jovetić: Siti može do nokaut faze

Crnogorski reprezentativac i napadač Mančester Sitija, Stevan Jovetić, smatra da će on i saigrači uspjeti ono što "Građani" nijesu prethodne dvije sezone u Ligi šampiona.

Jovetić će sjutra u Češkoj protiv Vikrorije Plzenj debitovati za Siti u najelitnijem takmičenju, a kako je rekao, očekuje da se njegov tim plasira u nokaut fazu Lige šampiona, što nije bio slučaj zadnje dvije godine.

"Siti je i prije imao jaku ekipu, a sada sa Fernandinjom, Hesusom Navasom, Negredom i sa mnom u timu smo mnogo jači. Naš cilj je jasan - titula u Premijer ligi i otići što dalje u Ligi šampiona", kazao je Jovetić za sajt UEFA-e.

Reprezentativac Crne Gore smatra da im žrijeb prošlih godina nije bio naklonjen, ali da je ekipa iskusnija.

"Prethodne dvije sezone nijesu uspjeli da se prođu grupnu fazu, ali nijesu imali lake protivnike. Posebno prošle godine kada su igrali protiv Real Madrida, Ajaksa i Borusije Dortmund. Međutim, ekipa manuel Pegrinija sada ima dvije godine iskustva, tako da se nadam plasmanu među 16 najboljih", rekao je Jovetić.

Siti se nalazi u grupi D, u kojoj sE, osim njih i predstavnika Češke, za što bolji plasman bore Bajern Minhen i CSKA iz Moskve.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније